Allseeds Europe

Wij wensen iedereen een prachtig, groeizaam seizoen toe!

Liefde voor planten zit diep in ons verworteld. Voor zover wij weten hebben al onze voorvaderen met planten gewerkt, de een had een kwekerij, de ander werkte in de bloemsierkunst. Allemaal hadden ze een enorme liefde voor planten en waren ze erg bewust van de wezenlijke verbintenis tussen mens en natuur.  Zo ook hebben wij deze liefde geërfd, dat is waarom Geralt in 2007 allseeds is gestart. Om deze liefde voor planten, bloemen en alles wat daarbij komt kijken te delen. 

De meeste zaden testen en kweken wij in eigen beheer, vroeger gebeurde dat op de oude kwekerij van Jan Joren (onze opa en vader) tegenwoordig kunnen we dat alleen nog in onze eigen tuin. Het testen van onze zaden gebeurd dus in een Nederlands klimaat.  In die tuin zijn we ook al vele jaren bezig met het kruisen van echeveria, Geralt doet dit al zo’n beetje zijn hele leven. Hier zijn al veel bijzondere nieuwe soorten uit voortgekomen.  

Van Jan Joren heb ik in het bijzonder liefde voor Lathyrus geërfd, dit geslacht vind u dan ook veelvoudig bij ons terug. Veel van deze zaden hebben we zelf gewonnen  en verzameld, en in de loop der jaren is er een groot netwerk ontstaan waarmee we zaden uitwisselen. 

Naast deze website verkopen we in de zomer vanuit huis onze echeveria, dit is maar een zeer klein aanbod omdat we thuis beperkte ruimte hebben. Selectie en productie van onze variëteiten vind plaats in samenwerking met verschillende bedrijven. Kijk ook eens op onze facebook pagina en het you tube kanaal Allseeds Europe. U kunt daar diverse filmpjes bekijken over het zaaien van Nelumbo en het vermeerderen van Echeveria via bladstekken. Wij wensen u een mooi en groeizaam 2019 toe.

Geralt & Family

 

 

Allseeds Europe