Allseeds Europe

Beste liefhebber

Liefde voor planten zit diep bij ons verworteld. Vanaf 1645 hebben onze voorouders met planten gewerkt, de een had een kwekerij, de ander werkte in de bloemsierkunst. Allemaal hadden ze een enorme liefde voor planten en waren ze erg bewust van de wezenlijke verbinding tussen mens en natuur. Ook wij hebben deze liefde geërfd. Dat is waarom ik in 2007 met Allseeds ben begonnen. Om deze liefde voor planten, bloemen en alles wat daarbij komt kijken te delen met wie dat wil. 

Van mijn vader Jan Joren heb ik in het bijzonder liefde voor Lathyrus geërfd, dit geslacht vind u dan ook veelvoudig bij ons terug. Veel van deze zaden hebben we zelf gewonnen  en verzameld, en in de loop der jaren is er een groot netwerk ontstaan waarmee we zaden uitwisselen.

Kijk ook eens op onze facebook pagina en het you tube kanaal Allseeds Europe. U kunt daar diverse filmpjes bekijken over het zaaien van Nelumbo en het vermeerderen van Echeveria via bladstekken. Wij wensen u een mooi en groeizaam 2023 toe.

Geralt & Family

 

 

Allseeds Europe

  • Lagere verzendkosten

    Lagere verzendkosten

    Allseeds bestond in 2022 15 jaar en toen zijn de verzendkosten voor alle bestellingen binnen Nederland verlaagd naar 1 Euro ipv. 3,50. Omdat er al zoveel duurder is geworden voor iedereen. Houden wij ook dit jaar die verzendkosten op hetzelfde niveau van 1 Euro. 

    Lees meer »