Solanum abutiloides

Solanum abutiloides

Oorsprong ligt in Argentinie en Bolivia. De oude naam was Cyphomandra. Als boomtomaat is Cypomandra betaceae beter bekend en dit is de kleine vorm. Zowel van de boomtomaat als deze  soort met kleine vruchten moeten de bessen echt rijp worden gegeten. Onrijpe vruchten zijn licht giftig. Solanum abutiloides kan een flinke struik of kleine boom worden in het land van oorsprong. In Noord-Europa is het een fraaie kuipplant die vorstvrij de winter door moet komen. De vruchten zijn eetbaar, mits goed rijp!!!. In een zakje zitten circa 40 zaden. Uitzaaien bij 20 graden.

Bereken uw prijs

Aantal:
Prijs:€ 2,50
 • Diverse Oxalis soorten

  Diverse Oxalis soorten

  Dit is een mooie tijd om voorzichtig te starten met Oxalis wortelstokjes. Laat ze binnen langzaam aan de groei komen. Prima als kamerplant en ze kunnen na de vorst ook prima buiten groeien. Oxalis wordt per 5 stuks verkocht.

  Lees meer »
 • Lagere verzendkosten

  Lagere verzendkosten

  Allseeds bestond in 2022 15 jaar en toen zijn de verzendkosten voor alle bestellingen binnen Nederland verlaagd naar 1 Euro ipv. 3,50. Omdat er al zoveel duurder is geworden voor iedereen, houden wij ook dit jaar (2024!!) die verzendkosten op hetzelfde niveau van 1 Euro. 

  Lees meer »