Allseeds Europe

Beste liefhebber

Liefde voor planten zit diep bij ons verworteld. Vanaf 1645 hebben onze voorouders met planten gewerkt, de een had een kwekerij, de ander werkte in de bloemsierkunst. Allemaal hadden ze een enorme liefde voor planten en waren ze erg bewust van de wezenlijke verbinding tussen mens en natuur. Ook wij hebben deze liefde geërfd. Dat is waarom ik in 2007 met Allseeds ben begonnen. Om deze liefde voor planten, bloemen en alles wat daarbij komt kijken te delen met wie dat wil. 

Van mijn vader Jan Joren heb ik in het bijzonder liefde voor Lathyrus geërfd, dit geslacht vind u dan ook veelvoudig bij ons terug. Veel van deze zaden hebben we zelf gewonnen  en verzameld, en in de loop der jaren is er een groot netwerk ontstaan waarmee we zaden uitwisselen.

Kijk ook eens op onze facebook pagina en het you tube kanaal Allseeds Europe. U kunt daar diverse filmpjes bekijken over het zaaien van Nelumbo en het vermeerderen van Echeveria via bladstekken. Wij wensen u een mooi en groeizaam 2020 toe.

Geralt & Family

 

 

Allseeds Europe

 • Diverse Oxalis soorten

  Diverse Oxalis soorten

  Dit is een mooie tijd om voorzichtig te starten met Oxalis wortelstokjes. Laat ze binnen langzaam aan de groei komen. Prima als kamerplant en ze kunnen na de vorst ook prima buiten groeien. Prijs van €3,00 is voor 10 bolletjes of wortelstokjes.

  Lees meer »
 • Rupsjesvrucht of Scorpiurus muricatus

  Rupsjesvrucht of Scorpiurus muricatus

  Scorpiurus muricatus is beter bekend als de rupsjesvrucht. Zit qua smaak in de hoek van de radijzen. Jong plukken!!

  Lees meer »