Beta vulgaris var. cruenta 'Chioggia'

Beta vulgaris var. cruenta 'Chioggia'

Dat geldt in mindere mate voor een andere telg uit het vormenrijke geslacht Beta. In dit geval gaat het om een biet- die niet zoals bekend rood is, maar wit roze gestreept in ringen. Beta vulgaris var. cruenta Chioggia' is een bijzondere selectie. Een ouderwets groentegewas dus voor de moestuin. Alle Beta soorten dienen vanwege hun penwortel ter plaatse – omstreeks eind april buiten gezaaid te worden. Tot begin juni kan er gezaaid worden voor een late oogst. Willen we snijbiet als sierplant gebruiken, dan moet deze in aparte potjes worden gezaaid, met dien verstande dat slechts een zaadje per potje voldoende is. Zo wordt een plantje met potkluit verkregen, die dan ook later zonder problemen waar dan ook kan worden uitgeplant. Een zakje bevat circa 200 zaden.

Bereken uw prijs

Aantal:
Prijs:€ 2,00
 • Diverse Oxalis soorten

  Diverse Oxalis soorten

  Dit is een mooie tijd om voorzichtig te starten met Oxalis wortelstokjes. Laat ze binnen langzaam aan de groei komen. Prima als kamerplant en ze kunnen na de vorst ook prima buiten groeien. Oxalis wordt per 5 stuks verkocht.

  Lees meer »
 • Lagere verzendkosten

  Lagere verzendkosten

  Allseeds bestond in 2022 15 jaar en toen zijn de verzendkosten voor alle bestellingen binnen Nederland verlaagd naar 1 Euro ipv. 3,50. Omdat er al zoveel duurder is geworden voor iedereen, houden wij ook dit jaar (2024!!) die verzendkosten op hetzelfde niveau van 1 Euro. 

  Lees meer »