Voorwaarden

Bestellingen

De eenvoudigste manier van bestellen is via het bestelsysteem van onze webwinkel. Uiteraard mag u uw bestelling ook per e-mail aan ons doorgeven. Vergeet dan niet om uw naam en adres in deze mail te vermelden. In principe worden de zaden per pakje en de knollen en bollen per stuk aangeboden. Als u het getal 1 in het bestelvakje zet dan ontvangt u 1 pakje zaad of 1 knol.

Soms is het mogelijk om grotere hoeveelheden van een soort te bestellen. Informeert u vrijblijvend via info@allseeds.eu naar de mogelijkheden.

Verpak en verzendkosten

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u altijd een bevestigingsmail. Mocht dit niet het geval zijn, dan is uw bestelling niet goed aangekomen. Wilt u dan zo vriendelijk zijn om contact met ons op te nemen.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verpak en verzendkosten. Naleveringen sturen wij u franco thuis. De verzending van uw bestelling verzorgen wij via Post NL. Wij versturen niet onder rembours.

Betaling en levertijd

Alle bestellingen worden vooraf betaald via Mollie. Binnen Mollie is ook betalen via Paypal mogelijk.

BIC: RABONL2U

IBAN: NL81 RABO 0136 7466 75

Na ontvangst van uw betaling sturen wij de door u bestelde artikelen binnen 5 werkdagen naar u op. Houdt u hierbij echter wel rekening met de tijd die banken aanhouden voor overboekingen.

Voorraad en nalevering

In het geval van seizoen gebonden artikelen, of artikelen met een beperkte houdbaarheid, zou het bij uitzondering kunnen voorkomen dat een artikel plotseling (tijdelijk) is uitverkocht. Soms is nalevering dan een mogelijkheid. Mocht deze situatie zich voordoen, dan nemen wij contact met u op.

Aansprakelijkheid

Aan uw bestelling besteden wij veel aandacht. Het verpakken en verzenden wordt met zorg gedaan. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor het niet of niet op tijd aankomen van de goederen. Evenmin kunnen wij aansprakelijkheid aanvaarden voor het beschadigen van goederen tijdens het transport.

Na ontvangst van uw bestelling kunt u deze binnen 8 dagen ruilen of terug sturen. Als de bestelling ongebruikt en onbeschadigd is dan ontvangt u uw geld binnen 30 dagen terug. De verzendkosten die u maakt om de goederen terug te sturen worden niet door ons vergoed.

Kwaliteit

Aan de kwaliteit van onze producten besteden wij veel aandacht. Mocht u toch twijfels hebben over de geleverde kwaliteit dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Indien aannemelijk is dat de geleverde zaden en/of ander plantaardig materiaal niet van de te verwachten kwaliteit zijn, zullen wij in onderling overleg voor vervangend materiaal zorgen of het al betaalde bedrag terug storten.

Privacy

Uw gegevens worden op geen enkele wijze opgeslagen of bewaard. 

Bedrijfsgegevens

Allseeds Europe is gevestigd in Amerongen en is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Utrecht en omstreken onder nummer 30230095. Adres: Allseeds Europe, Zandvoort 9, 3958 CT, Amerongen.

Btw-id:NL001128527B06

E-Mail: info@allseeds.eu Telefoon: 06-13403237

 • Diverse Oxalis soorten

  Diverse Oxalis soorten

  Dit is een mooie tijd om voorzichtig te starten met Oxalis wortelstokjes. Laat ze binnen langzaam aan de groei komen. Prima als kamerplant en ze kunnen na de vorst ook prima buiten groeien. Oxalis wordt per 5 stuks verkocht.

  Lees meer »
 • Lagere verzendkosten

  Lagere verzendkosten

  Allseeds bestond in 2022 15 jaar en toen zijn de verzendkosten voor alle bestellingen binnen Nederland verlaagd naar 1 Euro ipv. 3,50. Omdat er al zoveel duurder is geworden voor iedereen, houden wij ook dit jaar (2024!!) die verzendkosten op hetzelfde niveau van 1 Euro. 

  Lees meer »