Klimmende planten

Klimmers zijn inderdaad intrigerende planten. Waarom gaan ze de lucht in? Wellicht is het overlevingsdrang?   Een probleem is het zeker niet. Het is een groep planten waar wij in onze tuinen dankbaar en veelvuldig gebruik van kunnen maken. In alle delen van de wereld kun je klimmers in vele soorten en maten vinden. Leuke, bijzondere en soms zelfs eetbare soorten hebben wij in deze groep ondergebracht.Verticaal tuinieren zoals dat nu in de mode begint te komen, is door de natuur al lang geleden bedacht. 

Totaal: 1 van 0 tot 50
Pagina:

Terug naar overzicht

 • Nelumbo nucifera met rode bloem

  Nelumbo nucifera met rode bloem

  Prachtige plant die prima te kweken is in grote potten. Boor een klein gaatje in de harde zaadhuid en op een zonnige vensterbank in helder water is het hele kiemingsproces prima te volgen. Ook de witte vorm is leverbaar. In een zakje zitten 12 zaden.

  Lees meer »
 • Diverse Oxalis soorten

  Diverse Oxalis soorten

  Dit is een mooie tijd om voorzichtig te starten met Oxalis wortelstokjes. Laat ze binnen langzaam aan de groei komen. Prima als kamerplant en ze kunnen na de vorst ook prima buiten groeien. Prijs van €3,00 is voor 10 bolletjes of wortelstokjes.

  Lees meer »