Poncirus trifoliata

Poncirus trifoliata
Poncirus trifoliata
Poncirus trifoliata
Poncirus trifoliata
Poncirus trifoliata

Van oorsprong groeit Poncirus trifoliata in China, Korea en Japan. De struik is in 1844 door Siebold naar Nederland gebracht. Poncirus bloeit in April-Mei met grote alleenstaande witte bloemen.Deze bijzondere telg uit de grote Citrus familie geeft na de bloei kleine groene citrusachtige vruchten. Deze zijn erg bitter van smaak. De stengels met her en der grote stekels zijn een bijzonderheid. Ze vormen een welhaast ondoordringbare haag. Het is geen snelle groeier, zeker de eerste jaren niet. Ook als kuipplant doet deze bijzondere plant het goed. Zaaien bij circa 20 graden. Voor het zaaien een nachtje voorweken. In een zakje zitten circa 20 zaden. Er is  nieuwe oogst.

 

Bereken uw prijs

Aantal:
Prijs:€ 3,00
 • Diverse Oxalis soorten

  Diverse Oxalis soorten

  Dit is een mooie tijd om voorzichtig te starten met Oxalis wortelstokjes. Laat ze binnen langzaam aan de groei komen. Prima als kamerplant en ze kunnen na de vorst ook prima buiten groeien. Oxalis wordt per 5 stuks verkocht.

  Lees meer »
 • Lagere verzendkosten

  Lagere verzendkosten

  Allseeds bestond in 2022 15 jaar en toen zijn de verzendkosten voor alle bestellingen binnen Nederland verlaagd naar 1 Euro ipv. 3,50. Omdat er al zoveel duurder is geworden voor iedereen, houden wij ook dit jaar (2024!!) die verzendkosten op hetzelfde niveau van 1 Euro. 

  Lees meer »